tiistai 5. joulukuuta 2023

Itsenäisyyspäivä 2023

 



Esi-isämme vaelsivat tänne Volgan mutkasta. Metsissä oli riistaa, joissa ja järvissä runsaasti kalaa. Täällä oli hyvä elää.

n. 500 vuotta olimme Ruotsin mielestä heidän alusmaitaan ja heidän verotusoikeutensa piirissä. Sitten saimme itsenäisyyden. Meillä oli oma kieli, oma raha, valtiomuotomme oli demokraattinen, Suomen eduskunta päätti Suomen asioista. Olimme sotilaallisesti riippumattomia. Naapurivaltiot olivat asemamme tunnustaneet. Sotilaallista uhkaa ei ollut.

Meidät liitettiin EU:n. Menetimme oman rahamme. Talouspolitiikkaamme hallittiin sen jälkeen Brysselistä

Vajaa 200 tunnettua henkilöä liitti meidät Natoon. Itäiseen suurvaltaan välit laitettiin kokonaan poikki. Mitä tulee demokratiaan ja ihmisoikeuskysymyksiin, mieluummin tukeuduttiin maahan, joka toi 3 miljoonaa orjaa Afrikasta. Sitä ennen tämä maa oli tappanut alkuperäisväestön lähes viimeiseen intiaaniin. Henkiinjääneet ajettiin reservaatteihin ja opetettiin juomaan viinaa. Vaikka kyseinen atlannintakainen maa oli toisen maailmansodan jälkeen osallistunut lähes jokaiseen aseelliseen selkkaukseen ja hävinnyt ne kaikki, suomalainen eliitti halusi turvallisuuspolitiikassaan mieluummin tukeutua siihen.

Lehdistöllä on vapaus ja halu julkaista vain asioiden toinen puoli. Toisen puolen kertominen on kybervaikuttamista.

Lähitulevaisuudessa venäjänkielen opetus Suomessa kielletään. Myös suomen kieli häviää 50 vuoden kuluessa

Suomi menetti itsenäisyytensä ilman, että Venäjä ampui tähän suuntaan laukaustakaan.


Hyvää Suomen entisen Itsenäisyyden muistopäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti